Няма да им мигне окото! Кои зодии са най-изкусните лъжци? Ведро

...
Няма да им мигне окото! Кои зодии са най-изкусните лъжци? Ведро
Коментари Харесай

Няма да им мигне окото! Кои зодии са най-изкусните лъжци?


Няма да им мигне окото! Кои зодии са най-изкусните лъжци? Ведро лице, умерено държание и въпреки всичко мрежа от неистини, изплетена толкоз комплицирано, че даже и най-проницателните очи
не могат да схванат измамата.
Да, познахтe – приказваме за зодиакалните знаци, които имат невероятната дарба да лъжат без да трепнат или както се споделя – без да им мигне окото.
Може би ще бъдете малко шокирани
да разберете кои са знаците, които владеят изкуството да прикриват истината под маската на сериозността.

Това е любопитна композиция от личностни черти, която им разрешава да се ориентират в тази хлъзгава територия
от полуистини и измислици.
И по този начин, дано се потопим в завладяващото царство на най-талантливите измамници в зодиака.

Няма друга зодия, която да има това вродено умеене за т.нар. „ покер лице “.  Когато решат да прикрият истината, Близнаците могат да бъдат същинско олицетворение на очарованието и вие
нищичко няма да заподозрете.
Със своите остроумие и сладкодумство, те могат безпроблемно да „ изплетат “ такива истории, които да ви накарат да ги слушате в унес и да повярвате на всяка една тяхна дума.
А какава е тяхната загадка?
Двойствената им природа, в комбиниране с едновременно интуитивната и интелектуалната им мощ. Всичко това им дава умеенето да могат да приспособяват историите си по този начин, че те да дават отговор на упованията на публиката. Независимо, дали става дума за почтена неистина, или за някаква по-сложна и груба небивалица, Близнаците имат харизмата да я поднесат безпроблемно.

Скорпионите, които постоянно са описвани за потайни и мистериозни, също са измежду зодиакалните знаци, които имат редкия гений да наподобяват напълно сериозни и невъзмутими, до момента в който
поднасят лъжи.
Водени от своите дълбоки страсти и невероятна решителност, те подхождат към нечестността с равнище на убеденост, което може да бъде изнервящо.
Скорпионите са склонни
да имат вяра на личните си измислици, което, съчетано с енигматичната им аура, прави още по-трудно да се прозре измамата им. Когато един Скорпион говори с хладнокръвен взор, е мъчно да не бъдеш замесен в неговата мрежа от полуистини.

Сред зодиите, които имат ужасно лице на покер играч и способността да трансформират лъжите в видимо непоклатими действителности се откроява и Козирогът.
Неговата практичност,
увереност и отдаденост на задачите му се простират и върху лъжливите му инициативи. Козирозите не просто споделят лъжи; те основават комплицирани разкази, които са в сходство с техните дълготрайни цели.
Сдържаното им държание
постоянно убеждава другите, че не е допустимо да ги подвеждат, само че зад това стоическо изражение се крие ум, който пресмята всеки идващ собствен ход.

Рибите, известни със своята артистична природа и живо въображение, са измежду зодиите, които могат да изричат неистини със съществено изражение, без да трепнат и за момент.
Тяхната тясна връзка с
прочувствената страна на живота им дава способността да основават истории, изпълнени с емпатия и усеща. Когато човек Риби ви гледа в очите и ви споделя някаква измислица, неговата емоционалност ще ви затрудни
да се усъмните в искреността му.
Неговият тънък метод да преплита действителността с измислицата, размивайки границите сред тях, ще ви накара да се съмнявате кое е същинско и кое не. Може да започнете да се съмнявате и в личната си преценка за нещата и за това кое е вярно и кое – не.

Зодията, която е специалист в поддържането на равновесие – Везни има вродено възприятие за дипломатичност, което се простира до склонността й да мами другите с обаяние.
Хората от този знак умеят да се
държат на равнище, даже когато сервират лъжи. Везните съумяват да видят всички страни на дадена обстановка и за това съумяват да изрекат лъжите си по метод, който наподобява обективен и добре премислен.
Везните съумяват добре да прикриват
своите измами, маскирайки ги като уравновесени вероятности. За това другите хора постоянно се чудят, дали въобще са били излъгани от деликатните Везни, или са си внушили нещо. Личностите от този знак могат да лъжат, без да трепнат – като същински политици, написа tialoto.bg.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР